Prvak na koljenima, Izviđač uvjerljivo svladao Borca

Nakon dvije drame, protiv Linza i Sloge, s nestrpljenjem se očekivao Borac, aktualni prvak koji je bolja momčad od dobojske Sloge koja je namučila skaute.

Početak utakmice ponudio je neki drugi Izviđač, borbeniji, rastrčaniji i agresivniji, ali i konkretniji u napadu skoro bez tehničkih pogrešaka. Nakon osam minuta igre bilo je 4:1, a u 12.minuti bilo 8:4. Kako je vrijeme odmicalo prednost Izviđača je polako rasla iako su dvanaest minuta imali igrača manje, a golman Borca Slađan Subotić imao je devet obrana. Ipak, borbeni skauti su uspjeli do odmora ostvariti šest golova prednosti, bilo 20:14.

U nastavku je Izviđač nastavio s igrom iz prvog poluvremena, bez nepotrebnog srljanja i nerezonskih šutova, pa je sredinom drugog dijela bilo devet golova prednosti, 29:20 u 46.minuti i bilo je vidljivo da će Borac još jednom pasti u Gradskoj športskoj dvorani.

Posljednje minute oko petsto gledatelja je dočekalo na nogama i velikim pljeskom pozdravilo novi uspjeh skauta.

Povratnik u momčad, Miloš Kos, bio je najefikasniji s 8 golova, Ivano Pavlović postigao je 6, Domagoj Alilović, Luka Bubalo i Filip Vujović dodali su po 4, a ukupno se 11 igrača upisalo u strijelce. Vratar Haris Suljević imao je 10 obrana, a Ivan Herceg 4 od čega jedan sedmerac. Kod gostiju Miloš Nježić postigao je 9 golova, Milenko Rožić 6, a Novak Bajčeta 4. Vratar Slađan Subotić imao je 12 obrana.

 
index Instagram400x230 youtube