Izviđač iz Ljubuškog novi prvak BiH

Rukometaši Izviđača CO danas su u Zavidovićima protiv Krivaje odigrali posljednju utakmicu sezone, i ostvarili veliku pobjedu za osmu titulu prvaka BiH, koja dolazi u "grad prvaka".

Utakmicu su bolje otvorili rukometaši Krivaje te imali sredinom prvog poluvremena prednost od (6:3). Tada na scenu stupa izvrsni vratar Izviđača Matej Mandić, koji u prvih 20' utakmice bilježi sedam obrana i Izviđač CO serijom (5:0) dolazi do preokreta.

Nakon toga nešto bolja igra Krivaje, koja u 27' utakmice dolazi do poravnanja rezultata (9:9). Tada slijedi dobra igra Izviđača u obrani i brzim kontrama "Skauti" dolaze do plus tri (12:9), a na poluvrijeme Ljubušaci također odlaze s prednošću od tri gola, bilo je  (13:10).

Nakon prvih 30' igre u redovima "Skauta" Domagoj Alilović je postigao četiri gola, Jozinović jedan gol manje, a Matej Manduć je imao osam velkih obrana.

Izvrsno su mladi igrači Izviđača odigrali prvih 10' drugog poluvremena i ostvarili ogromnu prednost od (20:11) u 40' utakmice.

U 50' utakmice bilo je (24:16) za Izviđač, a trener "Skauta" Toni Čolina je već prije nekoliko minuta dao prigodu igračima s klupe (Ćeški, Odaku i Bubalu).

Krivaja je u 56' susreta došla na minus tri (22:25), ali to je sve bilo od domćih rukometaša u ovoj utakmici, koja je završila pobjedom "Skauta" 28:23.

Najučinkovitiji u redovima Izviđača bio je Domagoj Alilović sa sedam golova, Jozinović je postigao gol manje, a nesavladiv na vratima "Skauta" bio je Matej Mandić s petnaest obrana.

Ovo je osma titula prvaka BiH, koja ide u Ljubuški, grad rukometnih prvaka. ČESTITAMO!!!

Poslijednja izmjena danaSubota, 22 Svi 2021 18:42
 
index Instagram400x230 youtube