Lutkarska predstava “Zmaj i princeze” oduševila publiku u Ljubuškom

Prepun Kulturni centar, ispunjen veselim osmjesima naših mališana, u dahu je odgledao zanimljivu predstavu Lutkarskog kazališta Mostar. HKD Napredak Podružnica Ljubuški ugostila je Zmaja i princeze na radost i malih i velikih.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi ovog kazališta koja je oduševila posjetitelje u Kulturnom centru, a dio posjetitelja zbog popunjenosti mjesta ostao je uskraćen za ovu zanimljivu izvedbu.

Gostujući u programu Radija Ljubuškog ravnatelj Lutkarskog kazališta Mostar Tibor Oreč kazao je kako je oduševljen zanimanjem publike za predstavu i najavljuje moguće redovito gostovanje u suradnji s Napretkovom podružnicom.

”Prošle godine smo proslavili 70 godina kontinuiranog rada, stoga imamo jednu odgovornost održati naš kontinuitet i razinu lutkarskih predstava. Raduje nas svako gostovanje, osobito na području Hercegovine jer smo svjesni kako djeca iz okolnih mjesta ne mogu doći u Mostar na naše predstave u redovitim terminima.

Oduševljen sam posjetom i reakcijom djece, u razgovorima smo kako bismo realizirali naša gostovanja u Ljubuškom na mjesečnoj bazi, dogovaramo jedan redovni termin kako bi djeca mogla uživati u predstavama. Do tada mogu najaviti kako dolazimo ponovo u Ljubuški u blagdansko, božićno vrijeme.”

Radujemo se budućoj suradnji!

 
 
index Instagram400x230 youtube