Jozinović: Pobjednik u Tuzli neće se znati do posljednje sekunde susreta

Još dva kola ostala su do kraja prvog dijela natjecanja u Premijer ligi BiH za rukometaše u sezoni 2020/2021. Rukometaše Izviđača,

nakon što su u 12. kolu gostovali kod zvaničnog prvaka Borca u Banja Luci, te u 13. kolu odigrali susret s dobojskom Slogom, vodećom momčadi u ovogodišnjem natjecanju, očekuje još jedan težak susret protiv Slobode u Tuzli.

Pred važan susret za „Skauti“ koji će odigrati u dvorani KSC „Mejdan“ u Tuzli u subotu, 19.12.2020. godine s početkom u 17 sati, porazgovarali smo s desnim vanjskim napadačem Izviđača Stjepanom Jozinovićem čiji golovi uvelike doprinose pobjedama njegove momčadi.

U prošloj utakmici s Slogom u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, kao momčad ste prikazali i možda i najbolju igru ove sezone.

Za utakmicu protiv dobojske Sloge smo znali da će biti teška i zahtjevna, ali smo se za nju dobro spremili i mislim da smo odradili sve ono što je trener tražio od nas. Pobjeda nad Slogom, liderom prvenstva, puno nam znači, osobito, pred gostovanje u Tuzli. Na noge Slobodi, nakon ove pobjede, idemo sad sa više samopouzdanja, rekao je Stjepan Jozinović.

U subotu vas očekuje jedan težak susret protiv kvalitetne i iskusne momčadi Slobode u Tuzli, Tuzlaci zaostaje samo dva boda na tablici iza Izviđača, ovog ljeta su se pojačali s 5-6 kvalitetnih i iskusnih rukometaša i najavili velike ambicije u ovogodišnjem prvenstvu.

Sloboda je odlična momčad s mnogo iskusnih igrača, igraju organizirano i strpljivo, ali isto tako mislim da im nedostaje širina u rotaciji. Očekujemo još jednu tešku utakmicu u kojoj se pobjednik neće znati do posljednje sekunde susreta, dodao je Stjepan.

Sa Slobodom ste prije početka sezone odigrali i Finale KUP-a, jeste li izvukli neke pouke iz tog susreta.

Izgubili smo od njih finale KUP-a BiH i naravno da smo iz te utakmice izvukli neke pouke. Nakon finala KUP-a, mi smo nastavili smo naporno raditi. Smatram da smo od tada napredovali i da smo sada bolji i iskusniji, konstatirao je Jozinović.

Eventualnom pobjedom u Tuzli ostali biste u uskom krugu momčadi koje „napadaju“ titulu prvaka. Pobjeda bi ujedno bila odlična najava za posljednju utakmicu, u prvom dijelu natjecanja, protiv Krivaje, u srijedu, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Pobjedom bi se održali u vrhu, ali i bodovno odvojili od Slobode, dat ćemo sve sve od sebe da tako i bude. U zadnjem kolu jesenjeg dijela prvenstva dočekujemo Krivaju u Ljubuškom. Naravno da kući uvijek očekujemo pobjedu, ali sad smo fokusirani samo na utakmicu u Tuzli. Naše moto uvijek je “ići utakmicu po utakmicu“, zaključio je ubojiti desni vanjski napadač “Skauta” Stjepan Jozinović.

 
index Instagram400x230 youtube