JU "KŠC" Ljubuški: Najava predstojećih aktivnosti u lipnju u Knjižnici Ljubuški

Nakon nekoliko izložbi i predstavljanja knjiga u lipnju, izuzev redovitog svakodnevnog rada s korisnicima usluga knjižnice, niz raznovrsnih kulturno-društvenih manifestacija u Knjižnici Ljubuški za sve kategorije društva, u organizaciji JU „KŠC“ Ljubuški, nastavlja se sa sljedećim aktivnostima:

* Razmjena i darivanje knjiga u Knjižnici Ljubuški – od utorka 15. do subote 19. lipnja;

* Književna večer s književnikom Antom Zirdumom, u suradnji s HKD „Napredak“ Ljubuški – subota 19. lipnja s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški;

* Svečano otvaranje samostalne izložbe ljubuškog slikara Ivana Hercega – srijeda 23. lipnja, s početkom u 19.30 sati, u Knjižnici Ljubuški;

* Besplatan tečaj crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški - 30. lipnja;

* Koncem lipnja postavljanje dvije kućice s knjigama – knjižnice na otvorenome u Parku hrvatskih banova i Trgu dr. Franje Tuđmana.

"Pozivamo sve, nadasve članove knjižnice, da svojom nazočnošću uveličaju naprijed navedene manifestacije. Ujedno, ovom prigodom nagovještavamo da će i predstojeći ljetni mjeseci obilovati kulturno-društvenim manifestacijama: tečaj crtanja i slikanja, predstavljanja knjiga, književne večeri, dramske predstave, izložbe slika i rukotvorina te tradicionalna likovna kolonija. Uglavnom, zasigurno će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe.", poručili su organizatori.

 
index Instagram400x230 youtube