NAJAVA: Razmjena i darivanje knjiga u Knjižnici Ljubuški

Budući da predstoji ljeto – najidealnije vrijeme za druženje s knjigom, svi ljubitelji lijepe pisane riječi bit će u prigodi domoći se novog štiva na predstojećoj razmjeni knjiga koja će biti upriličena u Knjižnici Ljubuški u utorak 15. lipnja.

Naime, izuzev navedenoga, s ciljem dodatnog bogaćenja knjižnog fonda Knjižnice Ljubuški, JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, organizira razmjenu i darivanje knjiga, koja će trajati od utorka 15. do subote 19. lipnja,  u vremenskom razdoblju od 7 do 19 sati (subota do 14 sati) u Knjižnici Ljubuški.

''Svoju knjigu možete razmijeniti ili pak darovati knjižnici. Iz pribavljenih knjiga dio očuvanih primjeraka bit će izdvojen za upotpunjenje i osvježenje knjižnog fonda Knjižnice Ljubuški, a dio ostavljen na raspolaganje korisnicima kojima iste mogu biti zanimljive i korisne, kao ujedno i za male Knjižnice na otvorenome – kućice s knjigama koje će u dogledno vrijeme biti postavljene na nekoliko lokacija u gradu.

Pozivamo sve žitelje grada Ljubuškog, nadasve članove knjižnice, da se odazovu akciji. Ovo je zaista odlična prigoda da se ljubitelji lijepe pisane riječi domognu novog štiva kojim će kvalitetno i ugodno upotpuniti svoje slobodno vrijeme za vrijeme predstojećih ljetnih dana“, poručili su iz Knjižnice Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube