NAJAVA: Počinje tečaj crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški

Jučer je u Knjižnici Ljubuški upriličen prvi informativni sastanak s prijavljenim polaznicima petog ciklusa besplatnog tečaja crtanja i slikanja za djecu i odrasle.

Polaznici su podijeljeni u tri grupe: 1. grupa - osnovnoškolci od 1. do 5. razreda, 2. grupa -osnovnoškolci od 6. do 9. razreda  te srednjoškolci i odrasli.

Tečajem će rukovoditi prof. Jure Paponja.

Tečaj počinje u srijedu 30. lipnja, s početkom od 13.30 sati, kada će prvi susret imati osnovnoškolci  od 1. do 5. razreda.

 

Dakle, tečaj će se održavati  sukladno sljedećem rasporedu:

Osnovnoškolci od 1. do 5. razreda – prvi susret u srijedu 30. lipnja, od 13.30 do 15 sati (svake srijede u istome terminu);

Osnovnoškolci od 6. do 9. razreda – prvi susret u četvrtak 1. srpnja, od 13.30 do 15 sati (svakog četvrtka u istome terminu);

Srednjoškolci i odrasli – prvi susret u petak 2. srpnja, od 13.30 do 15 sati (svakog petka u istome terminu).

 

Posrijedi je peti ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja, na kojemu će polaznici učiti osnove crtanja i slikanja te proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama i bojicama, pa do slikanja temperama i akrilom.

Na prvom susretu radit će se crtež i polaznici ovom zgodom glede spomenute tehnike ne trebaju nositi uza se materijal, isti će osigurati organizator tečaja JU „KŠC“ Ljubuški.

Po okončanju tečaja upriličit će se skupna izložba slika nastalih na istome.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 10 Lipanj 2021 10:13
 
index Instagram400x230 youtube