Meridian nudi najveće kvote na planeti za utakmice polufinala Lige Europe: ROMA 5.80, VILLARREAL 2.80!

Nakon fantazije nogometa koje smo gledali u polufinalima Lige prvaka, sad je na redu Liga Europe sa dva premoćna golgeterska okršaja: Man. Utd – Roma i Villarreal – Arsenal. Naravno, kao i uvijek Meridian nudi najveće kvote na planeti sa specijalnim bonusima...

Ukoliko odmah kreiraš svoj meridiabet nalog, na poklon dobijajaš 10 KM za besplatno sportsko klađenje i dodatnih 300 bespatnih spinova za Meridian Online Kazino zabavu, ali ni to nije sve, jer za kraj ide nešto specijalno..

Manchester United – Roma

Rimska „Vučica“ kako stvari trenutno stoje u Seria A, vjerovatno neće uspjeti da izbori Ligu šprvaka naredne sezone, tako da joj preostaje samo da osvoji Ligu Europe. Prvi korak ka tome, ozbiljan je ispit za kapitena Edina Džeku i ekipu – mora se savladati Manchester United na velikom „Old Traford“ stadionu, večeras od 21h. Sigurno da ovo nije ni malo lagan zadatak, jer Ole Gunar Solskjer, iako je bio planiran kao neko prelazno rješenje, dokazao je da je upravo on pravi izbor. Ipak, Roma je fenomenalno golgeterski raspoložena ove sezone, a znamo koliko je kapetan „nabrijan“ kad su veliki mečevi u pitanju. On je i doveo Romu u polufinale, golom protiv Ajaxa. Sigurno prilika kakva se ne propušta, jer kvota je ono što pravi keš. Igra na najveće kvote donosi i najveće dobitke,  a tipovanje na Romu, večeras se plaća kvotom – 5.80!

U drugom polufinalu večeras nas očekuje meč: Villarreal – Arsenal. Domaćin je ovdje sigurno u prednosti, jer Arsenal ove sezone, jednostavno nikako ne može da uhvati pravi ritam. Villarreal je uvijek bio čvrsta domaćinska ekipa, tako da tipovanje na 2.80 – VILLARREAL, jedini je logičan izbor!

A, za sve prave tipstere, večeras Meridian sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom nabildava sa BONUSOM OD 20%!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama