Meridian: NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA NAPOLI 2.20, REAL SOCIEDAD 2.00, LEICESTER 1.70!

Udarni okršaji, sa najvećim kvotama na planeti, jer Meridian obara sve rekorde. Kvote su praktično nerealne, tako da se prilika za tipovanje danas ne propušta.

Za novoregistrirane igrače, kladionica Meridian je spremila poklon za BESPLATNO KLAĐENJE, a za sve „mahere“ tu je BOOST od 20%, za sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom.

Leicester – WBA, danas se ne propušta. „Lisice“ su na trećem mjestu tabele, sa 56 bodova, ali samo jedan kiks ih može izbaciti sa mjesta koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone.  Gosti su pretposljednji na tabeli, praktično već gotovo sigurno naredne sezone igraju u Championshipu, tako da 1.70 na Leicester se danas „ne pušta“!

Talijani danas ozbiljno planiraju da „bombaruju“ mreže. Roma – Atalanta, meč je koji vrlo lako može otići u čak 7+, ali pravi „fiks dana“ je duel Napoli – Lazio. Na stadionu „Diego Armando Maradona“, „Napolitanci“ dočekuju „Orlove“ sa jednim mjestom i 2 boda prednosti. Ali, prednost im malo znači, jer moraju pobjeđivati sve i jednu tekmu do kraja prvenstva, ukoliko naredne sezone žele u europsku elitu. Na svojoj travi su praktično neprikosnoveni, imaju 5 vezanih pobjeda i samo jedan neriješen rezultat ( 1: 1 ) sa vodećim Interom. Ako ništa drugo statistika je neumoljiva. Napolitanci su na domaćem terenu prethodnih 4 puta, pobjedili Rimljane. Statistika i forma su na strani Napoli-a, tako da je tipovanje na domaćina po kvoti od 2.20, tiket koji je gotovo „na isplati“.

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama