U Meridianu je dan najvećih BONUSA i najvećih KVOTA: TOTTENHAM 2.00, SEVILLA 1.80. SAMPDORIA 2.30!

Nije srijeda Lige prvaka, ali dan apsolutno miriše na „keš“! Meridian danas nudi apsolutno rekordne kvote za lige petice, zajedno sa specijalnim bonusima, tako da praktično igrate na „tuđi“ račun! Kako?

Jednostavno, jer ukoliko se registrirate na meridianbet.ba, dobijate poklon za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE, sa dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA, za Meridian Online Kazino. A, ukoliko deponirate račun bankovnom karticom ili e-bankingom, dobijate 20% najjačeg bonusa.

Premier League, udarni derbi dana, okršaj je Tottenham – Southampton. Gosti su „zakucani“ na sredini tabele, ali domaćin i te kako ima šansu da sa sedmog mjesta, dođe na 4 mjesto. Naravno da je to mjesto koje naredne sezone vodi u europsku elitu. Jose Mourinho više nije trener „Pijetlova“, ekipu je preuzeo Ryan Mason. Statistički gledano, kad novi trener preuzme ekipu u preko 70% slučajeva, ta ekipa pobjeđuje prvu tekmu. Realno govoreći, ovo je tekma kad se igra „kec u glavu“ – Tottenham: 2.00!

U talijanskoj Seria A, danas pratimo 7  mečeva. Milan kući dočekuje Sassuolo, „Stara Dama“ igra u Torinu sa Parmom, dok vodeći Inter ide u goste Speziji. Tekma koja je danas prava prilika za tipovanje, duel je Crotone-Sampdoria. Ekipa Crotone-a kao da je zalutala u Skudeto, jer nakon 31. kola imaju samo 15 bodova. Trener Claudio Ranieri, sigurno zna kako da ekipu ustroji da se igra na pobjedu, tako da ovdje očekivati bilo šta osim „DVICA KAO KUĆA“ – 2.30, praktično je nerealno.

U Španjolskoj, tip dana je Sevilla. Idu u goste ekipi Levante-a i to u jako dobroj formi. Prethodnu tekmu dobili su Real Sociedad u gostima ( 2:1 ), a prije par dana, na domaćem terenu, pobjedili su u vodeći Atl. Madrid. Trenutno su na 4. mjestu tabele, ali prava forma im dozvoljava da napadaju mnogo više. Levante je prethodne dvije tekme kući izgubio, tako da igranje na formu ekipe, govori da je Sevilla, „čista dvojka“ – 1.80!

Bundesliga, danas na repertoaru ima 5 tekmi. „Milioneri“ igraju kući sa Union Berlinom, Hoffenheim dočekuje B. Monchengladbach, dok Wolfsburg ide u goste Stuttgartu.

Prava kombinacija se danas plaća najvećim kvotama na planeti – samo u Meridianu!

*kvote su podložne promjenama