Meridian - NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: ARSENAL - EVERTON!

Ponovo, Meridian je uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće na planeti!

U svakom trenutku, Meridianbet je omogućio svim svojim igračima, koji su registrirani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što oni žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve nogometne, košarkaške, teniskei druge mečeve.

Ukoliko do sad nisi registriran, sad ti je idealna prilika da napraviš meridianbet nalog, jer čeka te POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a poseban poklon čeka te na Meridian Online Kazinu! Poluvrijeme nikad više neće biti dosadno, jer čeka te čak 300 BESPLATNIH SPINOVA!

Zar, postoji neko ko ovo možda neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombiniranje PRE MATCH ponude, sa LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike, mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

Premier League, donosi nam brutalan derbi dan: Arsenal - Everton. Ozbiljno se danas tipuje na KVOTU – ARSENAL: 2.20!

Za igru iskoristite priliku, da samo u Meridianu „nabildate“ svoju uplatu bankovnim karticima i e-bankingom sa 20% BONUSA!

Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama