Meridian nudi najveće kvote na planeti: Man. City 1.65, Tottenham 1.55, Milan 2.15!

Danas je dan kad se definitivno „lome koplja“. Na rasporedu su dva brutalna gradska derbija, a o veličinama ovih klubova, glupo je trošiti riječi.

U Premier League gledamo: Manchester City – Manchester United, a u španjolskoj La Ligi: Atl. Madrid – Real Madrid.

Ukoliko želiš da tipuješ ove mečeve apsolutno besplatno, sve što treba da uradiš jeste da se registriraš na meridianbet.ba, jer čeka te POKLON OD 10 KM + 300 BESPLATNIH SPINOVA!

Man. City – Man. Utd tekma je koja će danas od 17.30h, sve nogometne ljubitelje prikovati za TV ekrane. Sigurno jedan od najvećih i „najljućih“ derbija na „Otoku“, ali i u Europi. Ekipa Pepa Gvardiole, prva je na tabeli sa čak 14 bodova prednosti nad gradskim suparnikom. Ali, ipak ono što sad zvuči praktično „vanzemljski“ je niz od čak 21. pobjedu u svim natjecanjima, a 15 u Premier League. Još jedna stvar koja je danas ovdje praktično „vanzemaljska“ je kvote! Meridian nudi najveću kvotu na planeti za Manchester City – 1.65! Ozbiljan prijedlog za igru danas je sigurno i tekma Tottenham – Crystal Palace. Stručnjak Jose Murinjo, trenutno je na 8.mjestu tabele, sa 39 bodova, ali znamo svi da je njegova posebna poslastica uvijek bila Liga prvaka.

Što mislite koliko će „komada“ danas zabiti Heri Kejn i  Džeret Bejl za KVOTU – 1.55!

Španjolska je danas također u „plamenu“. Na „Wanda Metropolitano“ stadionu od 16.15h, sastaju se Atl. Madrid – Real Madrid. Svi smo svjesni da je ovo okršaj koji glavni grad Španjolske, dijeli na pola. Ekipa Diega Simeona na prvom je mjestu sa 58. bodova, dok gradski suparnik dijeli 2. mjesto sa Barcelonom, jer imaju 5 bodova manje. Bitna je stvar da je još 13 kola do kraja prvenstva, tako da je sve moguće. Tekma koja se vrlo lako može pretvoriti u pravu golijadu, jer Real je u prethodnih 6 tekmi dobio 5, a remizirao samo sa R. Sociedadom. Razmislite da li bi vam odgovaralo pogoditi 2&3+ ZA KVOTU – 5.20?

Tekme koje danas, garantuju tri puta sigurniji dobitak na TROSTRUKOJ SIGURNICI SU:

  • Dinamo – Rijeka
  • Verona – Milan
  • Liverpul – Fulham
  • Crvena zvezda – Čukarički

Iskoristi dan! Tipuj u Meridianu – kući najvećih kvota na planeti!

*Kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 05 Ožujak 2021 17:36