GIVEAWAY: BESPLATAN POKLON + najveće kvote na planeti! Bayern M. 1.75, Man. City 1.65, Juve 1.90!

Ovaj vikend je apsulutna ludnica u Europi. Uopće se više ne zna koji derbi je jači. Ali, ono što se svakako zna, jeste da Meridian nudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Specijalno, za sve novoregistrirane igrače, potpuno BESPLATNO 10 KM + 300 SPINOVA. Da preuzmeš svoj poklon, KLIKNI OVDJE! A, ukoliko misliš da si apsolutni „doktor za nogomet“, Meridian je pripremio specijalni GIVEAWAY. Pet igrača koji pogode ukupan zbroj golova na derbi okršajima: Bayern M. – Bor. Dortmund i Man. City – Man. Utd, čeka po 20 KM za besplatno klađenje. Sve što treba da uradiš jeste da zapratiš meridianbetbih instagram stranicu, te da u komentaru napišeš svoju prognozu i broj meridianbet naloga!

A, šta mislite da proučimo malo tekme za početak?

Bundesliga derbi broj 1. sigurno je okršaj: Bayern M. – Bor. Dortmund. Od 18.30h na „Allianz Arena“ stadionu, popularni „Bavarci“ dočekuju „Milijunaše“. Bayern je trenutno na prvom mjestu, ali RB Leipzig im diše za vratom. Prednost od 2 boda samo, na svakoj tekmi mora se ponovo dokazivati. Da li će Levandovski i ekipa uspijeti da zabiju gol više nego B.Dortmund? Svakako ono što se ne propušta, je najveća kvota na planeti za KEC – 1.75!

Premier League u nedelju od 17.30h, definitino će svakog nogometnog ljubitelja prikovati za TV ekran. Na „Etihad“ stadionu „Građani“ Pepa Gvardiole dočekuju najvećeg i gradskog suparnika – Manchester United. Ekipa P. Gvardiole obara sve moguće rekorde. Imaju 14 bodova prednosti, ali ono što je praktično „vanzemaljski“ jeste niz od 21. pobjedu u svim natjecanjima, a čak 15. u Premier League. Sve statistike govore da je bez rasprave fiks na „Građane“! Zato obavezno iskoristi najveću kvotu na planeti za KEC MAN. CITY – 1.65!

Spektakularan derbi danas se takođe igra u talijanskoj Seria A: Juventus – Lazio. „Stara Dama“ je trenutno na 3. poziciji tabele, a to sigurno nije mjesto na kojem su oni navikli da budu. Inter ( 56 ) i Milan ( 53 ) su na prvom i drugom mjestu, tako da Juve pod hitno mora da upiše nova tri boda, ukoliko želi da smanji razliku. Najbitnija stvar je svakako da je Kristijano Ronaldo u ozbiljnoj formi. CR7 pogađa na gotovo svakoj tekmi, minimum jedan gol, tako da ovo praktično POKLON – JUVENTUS KEC – 1.90!

Tekme koje danas na TROSTRUKOJ SIGURICI, praktično garantira tri puta sigurniji dobitak su:

  • Verona – Milan ( DVICA 2.15 )
  • Mochengladbach – B. Leverkusen
  • Hoffenheim – Wolfsburg
  • Sarajevo – Zrinski

Iskoristi trenutak, jer samo u Meridianu – kladi se na najveće kvote na planeti!

*Kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 05 Ožujak 2021 17:24