DOKAZANO NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, samo u Meridianu za Ligu prvaka: Juventus 1.60, Bor. Dortmund 2.35!

Uzvratne utakmice osmine-finala Lige prvaka večeras, jednostavno su zagarantirana golijada.

U prošlim tekmama mreže su „poderane“, tako da uzbuđenja večeras neće ni malo da nedostaje, jer su dva mega okršaja: Bor. Dortmund – Sevilla i Juventus – Porto.

Priliku da igrate na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, imate samo u sportskoj kladionici Meridian i to praktično sa 0% rizika. Naime, ukoliko još nemate meridianbet nalog, sad je idealna prilika da ga napravite, jer na poklon dobijate 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE + 300 BESPLATNIH SPINOVA, za Meridian Online Kazino.

Šta nas to čeka večeras?

Bor. Dortmund – Sevilla, od 21h na stadionu popularnih „Milijunaša“, nastavak su spektakla koji smo gledali u prethodnoj tekmi. Sevilla je prethodnu tekmu u 7. minutu povela, ali onda slijedi fantazija Borusije. Haaland asistira M. Dahoud-u u 19. minuti, a onda sam postiže golove u 27. i 43. minutu. Poluvrijeme idealno za „Milijunaše“, ali u nastavku Sevilla agresivno počinje. Ipak, rezultat smanjuju tek u 84. minutu. Luuk de Jong pao u šesnaestercu u 94. minutu, sudac je odmahnuo na prigovore, ali iz VAR sobe javljaju da se snimak pregleda. Ipak, penala nije bilo, tako da „Milijunaši“ na domaćem terenu čekaju sa golom prednosti. Borussia je sigurno ekipa koja zna da igra domaćinske tekme, a možda odgovar na pitanje šta igrati večeras, jednostavno je Haaland! Prethodnu tekmu, uprkos porazu od Bayern M., megastar Borussie zabio je dva „komada“. Brutalna forma Haalanda i Bor. Dortmund – KEC2.35! Bolje ne može!

Juventus – Porto, ali sad u Torinu. „Stara Dama“ ima zaostatak od jednog gola, tako da se počinje sa napadom odmah od prve minute. Prethodna tekma završena je rezultatom od 2:1 za Portugalce, ali u crno – bijeloj ekipi ima jedan Portugalac koji sigurno neće dozvoliti da Juventus ostane bez narednog kruga Lige prvaka. Naravno, Kristijano Ronaldo, koji je uvijek najviše fokusiran kad je najbitnije, tako da JUVENTUS KEC – 1.60, praktično je poklon za svakog ozbiljnog tipstera.

Iskoristi priliku i tipuj na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaUtorak, 09 Ožujak 2021 12:59