FINALE Svjetskog prvenstva klubova: Meridianbet ima najveće kvote na planeti za Bayern Munchen – Tigres!

Fifa Svjetsko prvenstvo klubova na samom je kraju, ostaje nam još da pogledamo finale i tekmu za treće mjesto, a suparnici su Bayern M. i meksički klub Tigres.

Ono što je možda najbitnije, jeste da Meridianbet kladionice imaju fenomenalan POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE + NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI. Sve to treba da uradiš, jeste samo da instaliraš aplikaciju meridianbet i poklon je već u tvojoj ruci.

Bayern M. je sigurno svima poznata ekipa. Na njih se tipuje gotovo svakog vikenda, dok je ekipa Tigres iz Meksika. Do finala došli su tako što su bili bolji od južnokorejskog Ulsan Hyundai, rezultatom 2:1, a u polufinalu savladali su brazilski Palmerias, rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je francuski igrač André-Pierre Christian Gignac iz penala u 54. minutu.

Bavarci su u polufinalu je savladala egipatski tim Al Ahli. Megastar Robert Levandovski bio je dvostruki strijelac. Danas ostaje još da se vidi šta će ekipa evropskih zvijezda uraditi u finalu.

Tekma za treće mjesto: Al Ahly - Palmerias, danas je od 16.00h, a finale Bayern Munchen – Tigres, počinje u 19h.

Svakako, danas treba tipovati i na utakmice europskih kupova. U Engleskoj se sastaju:

Španjolski Copa del Ray, večeras sa bombastičnom kvotom na domaćina: Ath. Bilbao – Levante, sa kvotom od 2.00 za KEC!

U svakom slučaju, prilika je da se zaigra TROSTRUKA SIGURICA, jer samo u Meridianu – omjer kvote je uvijek na tvojoj strani!