Meridianbet: NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Juventus 2.75, Real Madrid 1.70, Burnley 2.45!

Ponovo, Meridian je uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće na planeti!

U svakom trenutku, Meridianbet je omogućio svim svojim igračima, koji su registrirani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što oni žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve nogometne, košarkaške, teniske ( Australian Open ) i druge mečeve.

Zar, postoji neko ko ovo možda neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombiniranjem PRE MATCH ponude, s LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike, mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

Tekma na koju se večeras sigurno ozbiljno tipuje je meč: Juventus – Inter. Uzvratna utakmica polufinala kupa Italije. Prva tekma je završena rezultatom 2:1 za „Staru damu“, a preokret je ostvario ko drugi nego Cristiano Ronaldo. Martinez je poveo za Inter još u 9. minutu, ali konačan rezultat postavio je Ronaldo golom iz penala u 26., a zatim u 35. minutu. Ova tekma je mora se priznati idealna prilika da se igra TROSTRUKA SIGURICA, ili ipak da se čeka prvi gol, pa da se raspali u kontranapad!

Tekme na koje će se danas sigurno tipovati, jer samo u Meridianu su najveće kvote na svijetu su:

  • Real Madrid – Getafe ( KEC 1.70 ). Domaćini su trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli, a to sigurno nije mjesto na kojem žele da se zadrže. Kvota na Real Madrid, na velikom „Alfredo di Stefano“ stadionu, jednostavno danas se ne propušta! Ozbiljan prijedlog je i kombinacija: 1&3+ KVOTA 2.90!
  • Burnley – Bournemouth ( KEC 2.45 ). Osmina finala engleskog FA Kupa, s ozbiljnim prijedlogom za igru na domaćina. Burnley je do osmine finale došao pobjedom od čak 3:0 protiv Fulhama, a prethodna dva okršaja bili su bolji od gosta ( 3:0, 4:0 ).

Tekme na koje ozbiljno treba obratiti pažnju u nastavku tjedna, jer bombastična su prilika za igrače kombinatorike. Radi se o dva KECA u srijedu, te dva KECA u četvrtak:

Iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i mogućnost kombiniranja PRE MATCH sa LIVE ponudom! Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama