Meridianbet: NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ponovo, Meridian je uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće na planeti!

U svakom trenutku, Meridianbet je omogućio svim svojim igračima, koji su registrirani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što oni žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve nogometne, košarkaške, teniske ( Australian Open ) i druge mečeve.

Zar, postoji neko ko ovo možda neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombiniranje PRE MATCH ponude, sa LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike, mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

22. kolo italijanske Serije A, večeras od 20.45h otvaraju Bologna – Benevento. Ekipe se prate u bod. Domaćin je na 13. mjestu, dok je Beneventno na 14. mjestu. Gosti nemaju pozitivnog rezultata već pet utakmica, tako da se večeras realno isplati igrati na ekipu trenera Siniše Mihajlovića, jer KVOTA OD 2.00, praktično se sama upisuje na tiket!

Bundesliga večeras donosi tekmu, kao idealnu za TROSTRUKU SIGURICU: RB Laipzig – Augsburg. Domaćin je na drugom mjestu tabele, s tri vezane pobjede i u prethodna tri okršaja sa ekipom Augsburga, ima sve tri pobjede. Laipzig je ekipa koja uvijek igra na gol više, tako da je opcija igre 1&3+ za kvotu 1.85, bombastična najava vikenda punog keša.

Tekma koju danas ozbiljno treba iskoristiti, dolazi nam iz prve lige Holandije: Waalwijk – FC Emmen.Gost ove sezone nema ni jednu pobjedu i glavni je favorit za niži rang natjecanja. Domaćin ima idealnu priliku i sigurno idealnu kvotu, od čak 2.30, da se izdvoji iz opasnosti.

Iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i mogućnost kombiniranje PRE MATCH sa LIVE ponudom! Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama