Meridianbet: Liverpool – Man. City sa najvećim kvotama na planeti!

Nedjelja sa najvećim kvotama na svijetu, idealna prilika je za tipovanje i kombinaciju.

Meridian trostruka sigurica, napravila je pravu ludnicu. Revolucija u sportskoj prognozi, jer bilo koja od pogođene tri kombinacije, pravi par dobitnim. I, dodatno, sad prilika da se igra sa 0% rizika! Kako?

Sve što treba da se uradi, jeste samo da instaliraš meridianbet aplikaciju, registriraš se i čeka te POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE. Lova je praktično u tvojoj ruci. Tipovanje koje se danas ne propušta:

Premier League danas od 17.30h, Anfield stadionu: Liverpool – Manchester City. „Građani“ su u ozbiljnom naletu forme, imaju nevjerojatnih 13 vezanih pobjeda te su trenutačno prvi na ljestvici sa 47 bodova. Redsi moraju ozbiljno da se osvjeste, prethodnu tekmu su kiksali, protiv Brightona, na domaćem terenu, tako da ukoliko žele ove godine da brane titulu, jedino riješenje je napad od prve sekunde. Ovo je tekma gdje LIVE IGRA praktično može da zapali internet. Kvota u PRE MATCH ponudi na M. City je fenomenalnih 2.20!

Leicester danas idu u goste Wolvesima. Od 15 sati, ide se na upis bodova, jer trenutačno 42 boda, treće mjesto, sigurno nije pozicija na kojoj žele da se zadrže. Ozbiljan je plan napadati prvu poziciju, tako da kvota od 2.35 na DVOJKU, praktično dođe kao poklon.

Samo u Meridianu, možete igrati tri puta sigurnije, jer TROSTRUKA SIGURICA, šansa je da pogodite samo jednu kombinaciju, a da par bude rezultiran kao dobitni:

Iskoristi priliku i tipuj na najveće kvote na planeti, jer samo u Meridianu – omjer kvote je uvijek na tvojoj strani.

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 07 Veljača 2021 10:12