Meridianbet: Danas se tipuje na favorite i najveće kvote u svemiru! Atalanta 1.85, Bešiktaš 1.90, Roma 1.75!

Danas je idealan dan, da se igra na favorite. Pratiti nogomet s i bez odigranog listića, dva su različita svijeta.

Zato igraj danas na svoje favorite, jer ovakva prilika i ove kvote na favorite koje daje samo sportska kladionica Meridian, ekstra su šansa za brutalan profit!

U engleskoj Premijer ligi, danas se može ozbiljno zaraditi, bez puno neke filozofije, jer tip se otkriva sam od sebe. Danas navijaj i tipuj na sljedeće parove:

Francuska Liga 1, takođe danas je interesantna za kombinaciju najvećih kvota u svemiru. Sigurno se na tiketu mora naći, PSG dvica protiv Lorienta, ali i KEC Lilla protiv Dijona. U njemačkoj Bundesligi danas na repertoaru dva su susreta:

Italija danas se sigurno ne propušta, jer na italijanskoj ligi, najbolja kombinacija, se praktično sastavlja sama od sebe. Udinese ide u goste Spezii, Cagliari kući dočekuje Sassuolo, a Crotone kući ugostiti će Genovu. Ipak, najinteresantnija tekma dana, sigurno okršaj Atalanta – Lazio. Ova dva tima igrala su prije samo par dana u Kupu Italije. Atalanta je pobjedila 3:2, a sad ako ponovi isti rezultat, ova kvota mora ići na tiket – 3.95 ( 1&4+ ). Za one igrače koji, ipak žele da idu na siguricu – KEC od 1.85, sigurno je prava opcija.

Napoli igra sa Parmom, a rimska „Vučica“ našeg Edina Džeke kući ide po pobjedu protiv ekipe Verone. Roma – Verona, s kvotom od 1.75 za KEC, danas je definitivno prava opcija.

Tekma na koju danas sigurno treba obratiti pažnju je duel turskog prvensta. Prvoplasirani Besiktas kući igra za Trabzonsporom koji je na 6. mjestu. Fener i Galata, za vratom su Bešiktašu, tako da su tri boda ovdje praktično neophodna. Napad Bešiktaša danas je ocijenjen kvotom 1.90. Za ovu kvotu, ovo definitivno mora ići na listić!

Iskoristi priliku da igraš sa najvećim kvotama, gdje je omjer uvijek na tvojoj strani.

Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Veljača 2021 11:29