Premier League: Meridian ima najveće kvote na planeti! Sheffield Utd – 2.00, Arsenal – 2.40!

Meridianbet ima apsolutno najveće kvote na planeti za englesku Premier League.

Nakon brutalnog nogometnog vikenda, gdje su mreže u Ligama petice, doslovno „poderane“, danas nam slijedi prava nogometna poslastica – Premijer liga Engleske. Razlog više, da uzbuđenje bude na maksimumu, jesu kvote u sportskoj kladionici Meridian, jer samo Meridian ima NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ukoliko još uvijek nisi registrirao svoj meridianbet nalog, sad je idealna prilika da to uradiš, jer čeka te POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, sa dodatnih 100 BESPLATNIH spinova, ukoliko želiš zabavu kao u realnom kazinu. Sad to možeš da doživiš na Meridian Online Kazinu, kroz samo par klikova.

Premijer liga Engleske, danas nam donosi četiri fantastična meča, sa još bombastičnijim kvotama za igru. Tekma koja će se danas sigurno ozbiljno tipovati je okršaj posljednjih na tabeli : Sheffield United – West Bromwich Albion. Domaćin je konačno pokazao znakove da želi da se trgne malo, te da popravi plasman i ostane u društvu najboljih. U pretposljednjoj tekmi u gostima su savladali Manchester United, dok su u prošloj tekmi s Manchester City , iako su izgubili minimalnim rezultatom od 1:0, pokazali pravu odlučnost u igri. Ono što je neophodno jeste da počnu upisivati bodove, tako da tipovanje na Sheffield United FC danas sa KEC 2.00, praktično se ne propušta!

Od 19h, također meč, ali ovaj put za igru DVOJKA: Wolverhampton Wanderers – Arsenal. Gosti su trenutno točno na sredini tabele, dok su domaćini četiri mjesta ispod, sa 8 bodova manje. „Tobžije“ su dosta popravile igru u odnosu na početak sezone. Prethodnu tekmu su kući remizirali sa Manchester United, ali bitna informacije je da u gostima igraju opušteno, te u poslednje četiri tekme imaju čak tri pobjede. Par bodova im je potrebno da se priključe vrhu tabele, tako da DVICA S KVOTOM 2.40, realno je pravi izbor.

Od 21.15h, pratimo dvije tekme, koje su realno pravi izbor za novu vrstu igre, kakvu ima samo Meridian. Bilo šta da pogodiš od tri kombinacije, tvoj par se rezultuje kao POGODAK, zato iskoristi priliku za TROSTRUKU SIGURICU i igraj na:

Sastavi najbolju kombinaciju, jer samo u Meridianu, uvijek igraš na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Poslijednja izmjena danaUtorak, 02 Veljača 2021 17:42