Meridianbet kvote – najveće na planeti! Tipuje se na M.Utd 2.65, Leipzig 2.00!

Meridian potvrđuje dominaciju najvećim kvotama na planeti za Premijer ligu i Bundesligu!

Subota s najboljim nogometom u Europi. Naravno, tipuje se na lige petice, jer pored ljepote nogometa, sad je idealna prilika da se profitira. Sportska kladionica Meridian, za sve igrače, sad je pripremila NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ali, ipak, ni to nije samo to. Danas svi u Meridianu igraju za praktično duple kvote, jer samo u Meridianu SUBOTA DUPLIRA DOBITAK! Ukoliko, još uvijek nemaš svoj meridiabet nalog, sad je idealna prilika da napraviš, jer samo se registriraš i odmah dobijaš bonus dobrodošlice od čak 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE I DODATNIH 100 SPINOVA za Meridian Online Kazino!

Premijer liga Engleske danas je posebno uzbudljiva, jer danas je derbi: Arsenal – Manchester Utd. Nakon kiksa protiv posljednjeg Sheffielda, „Crveni đavoli“ više nisu na prvom mjestu ljestvice, tako da ekipa Ole Gunnar Solskjæra danas ide u napad od samog starta, a BOMBASTIČNA KVOTA OD 2.65 siguran je razlog da se igra na dvicu. Danas također gledamo i sljedeće susrete Premijer lige:

Bundesliga danas je specijal, derbi vrha tabele: RB Leipzig – B. Leverkusen. Leipzig je trenutno na drugoj poziciji ljestvice, dok su „Farmaceuti“ na trećem mjestu. Ukoliko se žele uključiti u borbu za prvu poziciju i osvajanje prvenstva, vrijeme je Leipzigu da počne ponovo sa pobjedama, jer prošlu tekmu su kiksali protiv Mainca. Domaći teren danas, idealna je prilika da se upišu tri bitna boda, a tri boda danas u Meridianu imaju najveću kvotu na planeti od čak 2.00!

Tekme koje danas imaju vanserijske kvote, te ih obavezno treba tipovati su:

"Neka omjer kvote uvijek bude na tvojoj strani, zato igraj u Meridianu – kući najvećih kvota!
 
*Kvote su podložne promjenama"
Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Veljača 2021 11:30