MUP ŽZH: U Ljubuškom uhvaćeni Afganistanci

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je izvješće za protekla tri dana na području ŽZH.

Nije evidentiran nijedan prekršaj protiv javnog reda i mira.

Evidentirano je pet prometni nezgoda. U svim nezgodama nastala je mana materijalna šteta a ukupno dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede.

Dana 26.06.2021. godine u 15:10 sati, postupajući u okviru akcije kodnog imena „Migrant“, policijski službenici PU Ljubuški zatekli su u Ulici Hercega Stepana Kosače u Ljubuškom četiri migranata, državljane Afganistana. Nakon provjera izvršenih u službenim prostorijama PU Ljubuški isti su predani Uredu za strance u Ljubuškom, nakon čega su upućeni u Imigracijski centar.

Dana 27.06.2021. godine u 22:12 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu iz Hitne pomoći Doma zdravlja u Širokom Brijegu da je u navedenu zdravstvenu ustanovu dovezeno dijete, rođeno 2009. godine, koje je zadobilo tjelesne ozljede na malonogometnom turniru za djecu, koji se održava u Širokom Brijegu. Policijski službenici PU Široki Brijeg postupili su po prijavi te su utvrdili da je ozlijeđenom djetetu tjelesne ozljede nanijelo drugo dijete, također rođeno 2009. godine. O svemu navedenom izvješten je dežurni županijski tužitelj.

 
index Instagram400x230 youtube