Zbog krađe i tjeralice iz Ljubuškog, 38-godišnjak uhićen na sjeveru BiH

Prilikom ulaska u BiH na prijelazu Brod, 29. lipnja, lišen je slobode E.M. (1983.), nakon što je utvrđeno da ga potražuju Općinski sud u Sarajevu i Općinski sud u Ljubuškom zbog krivičnih djela 'Krađa'.

Službenici postrojbe Granične policije (PGP) Brod, bh. državljanina su predali službenicima Centra sudske policije u Posavskoj županiji.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 29. lipnja na letu iz Dortmunda, pripadnici Granične policije BiH  priveli su M.B. (1967.). Utvrđeno je da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Državljanin BiH je predat službenicima MUP-a SŽ.

Službenici PGP Bijeljina su 29. lipnja priveli su dvojicu bh. državljana prilikom ulaska u BiH na prijelazu Rača. D.M. (1991.) lišen je slobode jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Orašju zbog krivičnog djela 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga', dok je E.H. (2002.) lišen slobode jer je za njim Policijska uprava Banja Luka raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Povreda groba ili umrle osobe'. D.M. je predat službenicima Centra sudske policije u Tuzlanskoj županiji, a E.H. službenicima Policijske postaje Bijeljina.

Službenici PGP Zvornik su 1. srpnja pri ulasku u BiH na prijelazu Karakaj priveli R.M. (1973.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

2. srpnja pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Hum, lišen je slobode V.R. (1958.) jer je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Banja Luka raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Utaja'. Službenici PGP Hum, državljanina Republike Srbije su predali službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Službenici postrojbe Granične policije Bijeljina, 2. srpnja, lišili su slobode L.H. (1994.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i predat je nadležnom organu, priopćeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Poslijednja izmjena danaSubota, 03 Srpanj 2021 07:48
 
index Instagram400x230 youtube