Lovrić: Grude su nas razbile na terenu i van njega, sanjam idući susret bez poraza do tada

Spuštena je zavjesa na jesenji dio natjecanja u Premijer ligi za žene. Rukometašice Izviđača CO dijele prvo mjesto s Grudama s istim omjerom (10:1), ali s slabijom razlikom postignutih i primljenih pogodaka.

O rezimeu polusezone i nastavku natjecanja u Premijer ligi, te o utakmici protiv Gruda, o kojoj na službenoj stranici kluba stoji samo da je bila "kontraverzna", razgovarali smo s prvim čovjekom struke u ženskoj ekipi Izviđača, gospodinom Ivanom Lovrićem.

Kako ste zadovoljni proteklom polusezonom svoje ekipe?

Pa mogu reći da sam zadovoljan ovom polusezonom i rezultatom koji smo postigli. Zadovoljan sam i atmosferom u ekipi i sa svim curama koje treniram, jer bez njih ovaj rezultat ne bi bio moguć. Malo sam ljut na njih zbog onog poraza u Grudama jer sam očekivao veću hrabrost i borbenost od njih, no to je nažalost izostalo, u toj za mene najvažnijoj utakmici u kojoj smo mogli riješiti puno toga. Grude su nas „razbile“ na svim frontama, i na terenu i van njega.

Ipak sve je u Vašim rukama. Hoće li se šta mijenjati u budućnosti?

Bez obzira što sam svjestan da imamo izvrstan rezultat na polusezoni i da je još uvijek sve u našim rukama ja se osjećam pomalo poraženo. Igrali smo odlično i brzo, na momente i fenomenalno i onda je sve stalo kad je bilo najpotrebnije. Nadam se da smo izvukli pouke i da ćemo drugi put reagirati onako kako treba. Od samog početka imamo problem sa ozljedom naše najbolje igračice Josipe Tomić, te smo se krpili na sve načine da zaigra na utakmicama. Pomogla nam je dosta svojim znanjem i iskustvom. Smatram da za nešto više svi moramo biti maksimalno spremni, a ovako sigurno neće ići. Moramo imati jasnu sliku što će biti sa tim njenim koljenom, a ako ne mogne biti fit za nadolazeće pripreme za drugi dio prvenstva morati ćemo pronaći pravo pojačanje u vanjskoj liniji.

Kada kreću pripreme za nastavak sezone i kakvi su planovi?

Na odmoru smo do 13. siječnja 2020. godine i onda kreću pripreme za najtežu borbu do sada. Mene kao trenera čeka pakao, ali spreman se boriti do posljednje kapi krvi. Ako ovako razmišljaju i naše igračice tad se ničega ne bojim. Biti će jako teško i zato se moramo dobro pripremiti. Sanjam da ćemo dobiti još jednu šansu da se iskupimo i da ćemo na proljeće dočekati Grude bez poraza. To mi je najveća želja za drugi dio prvenstva, ništa me drugo ne zanima.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Prosinac 2019 13:19
 
index Instagram400x230 youtube