Razgovor s povodom - Domagoj Alilović najavio utakmicu protiv Konjuha

Kad je bilo najvažnije u subotnjoj utakmici momčad Izviđač Central osiguranje u igri je držao Domagoj Alilović.

Vukao je i zabijao, naročito u prvih dvadesetak minuta, kada je Vogošća držala priključak i imala u jednom trenutku dva gola viška.

Kako je to vidio Domagoj Alilović uz Mateja Mandića i Vedrana Delića jedan od junaka subotnje utakmice?

"Protiv Vogošće smo odradili jednu jako dobru utakmicu, cijela momčad je bila raspoložena. Znali smo da Vogošća nije bezazlena momčad, dobro smo se spremili i shvatili smo je ozbiljno. Vjerovali smo u sebe, ali isto tako smo znali da moramo biti na svom maksimu da bi došli do bodova. Nismo podcijenili Vogošću, ali smo vjerovali da ih brzom igrom i mladošću možemo pretrčati što se i pokazalo na parketu sportske dvorane „Amel Bečković“ u Vogošći. Bila je to značajna i velika pobjeda za nas", rekao je Domagoj.

Sutra Vas očekuje još jedan od protivnika s kojim u zadnje vrijeme Izviđač igrao velike utakmice. Momčad Konjuha iz Živinica je u uzletu i ona ima dvije pobjede zaredom.

"Konjuh je također jedna dobra ekipa sa dobrim pojedincima, s kojim smo igrali niz neizvjesnih utakmica. Međutim, mi smo s ove dvije pobjede vratili samopouzdanje i sigurnost, što je jako važno. Ako ponovimo našu igru iz Vogošće, rezultat ne bi trebao izostati. Vjerujem da će naša mladost i brza igra sutra rezultirati pobjedom", dodao je mladi i perspektivni Domagoj.

"Pozivam sve naše navijače i ljubitelje rukometa da nas sutra podrže kako bi smo pobjedom zaključili jesenji dio sezone", zaaključio je Domagoj Alilović.

 
index Instagram400x230 youtube