Priopćenje za javnost nakon završene 121. sjednice Vlade ŽZH

U četvrtak, 31. ožujka 2022. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 121. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o isplati dijela investicija u zdravstvu Domu zdravlja Ljubuški; Odluku o utvrđivanju kriterija raspodjele sredstava gradovima i općinama u Županiji Zapadnohercegovačkoj za sufinanciranje prijevoza učenika utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu i Odluku o odobravanju prijenosa novčanih sredstava sa transakcijskog računa riznice na proračun riznice Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je prihvatila Izvješće o radu Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Izvješće o radu Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Izvješće o poslovanju Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke u 2021. godini te Izvješće o radu Stručnog povjerenstva za polaganje ispita općeg znanja za 2021. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju vršitelja dužnosti komesara policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, kojim je navedene dužnosti razriješen Ilija Lasić, kao i Rješenje o oduzimanju čina generalnog inspektora policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke.

Nakon provedene natječajne procedure Vlada je donijela Rješenje o imenovanju komesara policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, kojim je za komesara policije imenovan Ivan Brkić iz Širokog Brijega, kao i Rješenje o dodjeli čina generalnog inspektora policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke.

Poslijednja izmjena danaPetak, 01 Travanj 2022 12:54
 
index Instagram400x230 youtube