Vlada ŽZH nudi prvo radno iskustvo - Odluka o Programu zapošljavanja vježbenika u 2021. godini

U četvrtak 15. srpnja 2021. godine u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je 96. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o koncesijama te ga uputila u dalju procedure ka Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

Isto tako, Vlada je donijela Odluku o utroška sredstava “Tekući prijenosi za šport” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu.

Vlada je donijela Odluku o provedbi sistematskih liječničkih pregleda učenika osnovnih i srednjih škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Također, Vlada je na današnjoj sjednici donijela Odluku o Programu zapošljavanja vježbenika u 2021. godini u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Županije Zapadnohercegovačke.

Nakon toga, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o kratkoročnom kreditnom zaduženju Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG.

Poslijednja izmjena danaPetak, 16 Srpanj 2021 13:00
 
index Instagram400x230 youtube