|NAJAVA| Znanstveno-stručni skup “Znanost, znanstvena komunikacija i časopisi”

Znanstveno-stručni skup “Znanost, znanstvena komunikacija i časopisi” održat će se i ove godine, po četvrti put, u organizaciji Sveučilišta u Mostaru i sveučilišne nakladničke kuće PRESSUM.

Skup će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, s početkom u 9.30 sati.

Pozvano predavanje održat će Livia Puljak, hrvatska znanstvenica i redovita profesorica Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Bavi se istraživanjima iz područja znanstvene metodologije, medicine utemeljene na dokazima, sinteze dokaza, kliničke epidemiologije i boli.

U okviru skupa bit će predstavljene teme o razvoju dva časopisa sa Sveučilišta u Mostaru, od kojih je jedan noviji, a drugi s dugom tradicijom objavljivanja. Predavači su prof. dr. sc. Božo Goluža i prof. dr. sc. Davorka Topić Stipić.

O razvoju  otvorene znanosti u kontekstu znanstvene komunikacije na Sveučilištu u Mostaru govorit će doc. dr. sc. Josip Šimić, voditelj sveučilišne nakladničke kuće PRESSUM.

Skup je namijenjen znanstveno-nastavnom osoblju, istraživačima, knjižničarima i doktorandima.

 Skup će se održati uživo.

Mjesto održavanja: Sveučilišni kampus - Amfiteatar Vjekoslav Klaić Filozofskog fakulteta.

Pozivamo Vas da popunite https://www.google.com/url?q=https://forms.gle/pXB42MxJC5VuKpNz6&source=gmail&ust=1684265776381000&usg=AOvVaw2jZsx9XICW_HXhp0f2SENB">registracijski obrazac.

Svi sudionici će dobiti potvrdnicu o sudjelovanju.

Broj sudionika je ograničen.

Kotizacija se ne plaća

 
index Instagram400x230 youtube