Ljubušanka nagrađena na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk

Ljubušanka Mihaela Buntić je među nagrađenima na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk u 2021. godini.

Dodjela priznanja najuspješnijim sportašima općine Čitluk u 2021. godini održana je u ponedjeljak u Hotelu Brotnjo, a mlada Ljubušanka koja nastupa za Šahovski klub Brotnjo je sa svojom klupskom kolegicom Anom Ostojić dobila priznanje za najuspješniju ekipu mlađih kadetkinja u općini Čitluk u 2021. godini.

Podsjetimo, Mihaela i Ana su prošle godine postale prvakinje na Prvoj seniorskoj šahovskoj ligi za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne koja se igrala u Neumu, a Mihaela je uz osvojenu Prvu šahovsku ligu za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne imala dosta uspjeha i u pojedinačnoj konkurenciji.

U svibnju 2021. godine je osvojila prvo mjesto u Ljubuškom na Regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih u kategoriji žene do 11 godina koje je organizirao Šahovski klub Kula Ljubuški.

Potom je postala prvakinjom Herceg-Bosne u kategoriji Ž12 u Neumu, osvojila je drugo mjesto na 14. KUP natjecanju za žene, a u Bihaću je postala državna prvakinja u BiH u svojoj kategoriji.

Uspješan niz je nastavila u Sarajevu na velikom finalu Sportskih igara mladih BiH gdje je osvojila prvo mjesto u kategoriji “F11”, te je potom u Splitu na Međunarodnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih također briljirala i pobijedila konkurenciju.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 26 Svi 2022 12:20
 
index Instagram400x230 youtube