Ponedjeljak, 26 Veljača 2024 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

“Skauti” teško do zaslužene pobjede u Nevesinju

Rukometaši Izviđača teže od očekivanog došli su do bodova u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ u Nevesinju. Utakmica 16.kola BH Telecom Premijer lige između domaće momčadi Hercegovine i rukometaša Izviđač Agram protekla je u „tvrdoj“ igri u kojoj se skoro do kraja nije znao pobjednik.

  • Objavljeno u Rukomet

Udruga nogometnih sudaca i instruktora ŽZH poziva: Postani nogometni sudac!

Udruga nogometnih sudaca i instruktora ŽZH poziva sve zainteresirane osobe od 16 – 30 godina starosti na javni poziv:
POSTANI NOGOMETNI SUDAC/SUTKINJA
Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te broja telefona: 039 682-829 ili mobitela 063 416 560,  kao i putem facebook stranice Udruga nogometnih sudaca i instruktora ŽZH
 
Čekamo te!
  • Objavljeno u Šport

JP Parkovi: Obavijest o pojavi mutnoće vode

Zbog obilne kiše došlo je do pojave mutnoće na vrelu rijeke Vrioštice, a time i na vodozahvatu vodovoda Ljubuški. Pregledom je utvrđeno da mutnoća prelazi granicu dozvoljenu Pravilnikom, odnosno da prelazi vrijednosti dozvoljene za vodu za piće. 

RK Izviđač: Hvala Mili Kraljeviću za doprinos popularizaciji sporta, rukometa i našeg kluba

Mile Kraljević novinar Radio Ljubuški danas odlazi u zasluženu mirovinu.
Mile je dugogodišnji novinar Radija Ljubuški u kome djeluje i radi od njegovog osnutka. Pored drugih zbivanja najviše je pratio i volio sport.
Pisao je lagano i tečno. S malo riječi puno bi rekao. Njegov novinarski tekst znao je biti i šaljiv i britak i kritičan. Zadužio je naš klub jer njegovi novinarski tekstovi, sportske emisije te reportaže slale su informacije o radu i uspjesima našeg kluba.
Medijsku sliku našeg kluba uvelike je kreirao i Mile Kraljević. Zbog toga hvala Mili Kraljeviću za doprinos popularizaciji sporta, rukometa i našeg kluba. Hvala i njegovoj medijskoj kući Radio Ljubuškom koja je podupirala njegov novinarski rad.
Mile, svaki novi početak dolazi s kraja nekog drugog početka, sljedeće poglavlje tvoga života je nenapisano.
Želimo ti puno zdravlja te lijepe i ugodne dane u mirovini.
Mada, znajući te, nećeš u mirovini mirovati!
RK Izviđač!

Pretplati se na ovaj RSS feed