Ponedjeljak, 31 Srpanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Službeni Glasnik |8| AGRAM MNL MZ Grada Ljubuškog

Temeljem Propozicija natjecanja Agram 19. MNL MZ Grada Ljubuškog te Propozicija natjecanja Agram 12. MNL MZ Grada Ljubuškog igrača do 16. godina starosti, Povjerenik natjecanja u prvom stupnju registrira sve utakmice odigrane, 31.7. 2023. godine postignutim rezultatom.

U lipnju u Federaciji BiH 118 tisuća turista

Ukupan broj dolazaka turista u lipnju 2023. godine u Federaciji BiH iznosio je 118.045 što je za 19,5 posto više u odnosu na lipanj 2022. godine, dok je u odnosu na maj 2023. godine broj dolazaka turista bio veći za 0,5 posto.

Zlatna misa mons. Ivana Vukšića

Mons. Ivan Vukšić proslavio je u nedjelju 30. srpnja u rodnoj župi Presvetog Srca Isusova u Studencima svoj zlatni jubilej, 50 godina svećeništva. Sam zlatomisnik je predslavio misno slavlje u koncelebraciji s više svećenika. Slavljenika i nazočne goste je pozdravio don. Ante Pavlović.

Dalje povećanje kamata u BiH donosi skuplje kredite i manje ulaganja

Odluka Europske središnje banke (ECB) da u četvrtak, 27. srpnja, deveti put zaredom podigne referentnu kamatnu stopu, može donijeti smanjenje inflacije i u BiH, ali i uticati na potrošnju i ulaganja, jer će krediti biti skuplji, a ulagači bi mogli biti skloniji da drže novac u štednji umjesto da ulažu u poslovanje.

Pretplati se na ovaj RSS feed