Utorak, 06 Lipanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Devetnica Srcu Isusovu u Studencima [VIDEO]

Župljani župe i svetišta Presvetog srca Isusova u Studencima proslavit će blagdan svog nebeskog zaštitnika u petak, 16.lipnja. Kao i dosadašnjih godina vjernici i hodočasnici, kojih svake godine ima sve više, za proslavu blagdana pohodit će svetište na svete Mise devetnice, a svaku večer bit će i prigoda za Ispovijed.

U Ljubuškom darovana 71 doza krvi

U uspješno održanoj tradicionalnoj akciji darivanja krvi koju Franjevački samostan Humac već godinama organizira u sklopu duhovne priprave za blagdan sv. Ante danas su prikupljene 71 doze dragocjene tekućine.

|NAJAVA| 9. sjednice Vlade ŽZH

U petak 9. lipnja 2023. godine, s početkom u 11.00 sati, održat će se 9. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Sjednica će se održati u dvorani za sastanke Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

MUP ŽZH prodaje službena vozila

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovčake raspisalo je javni poziv za prodaju službenih motornih vozila putem javnog nadmetenja.

U Vrgorcu na Festivalu pršuta i vina nastupa Severina!

U Gradskom parku u Vrgorcu 9. i 10. lipnja održat će se Dani Dalmatinskog pršuta i vina. Na ovom festivalu će se predstaviti proizvođači pršuta, tradicionalnih suhomesnatih narezaka, vina te ostalih domaćih proizvoda.

  • Objavljeno u Glazba
Pretplati se na ovaj RSS feed