Ponedjeljak, 29 Svi 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

|NAJAVA|Trnjak Fest u Ljubuškom

U Ljubuškom se u subotu 17.06.2023.godine održava međunarodni događaj koji ne smijete propustiti, a koji slavi Trnjak, autohtonu sortu vinove loze izvorno Hercegovine i Dalmatinske zagore, a koji okuplja 24 vinara iz 2 države, 4 županije i 9 gradova/općina.

30. svibnja neradni dan u ŽZH

Temeljem članka 2. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj:9/04).

  • Objavljeno u Novosti

Obilježen Dan žrtava župe Studenci [FOTO]

Komemoracijom i prisjećanjem na žrtve iz župe Presvetog Srca Isusova u Studencima,  u Prvom i Drugom svjetskom ratu i poraću, te sve civilne žrtve, u nedjelju je na blagdan Duhova, upriličeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred spomenika u crkvenom dvorištu.

Kadetkinje Izviđača pobjednice Lige mladih RS HB

Ljubuške rukometašice su na završnom turniru Lige mladih rukometnog saveza Herceg Bosne, koji se igrao u Vitezu, osvojile prvo mjesto i tako osigurale mjesto na državnoj završnici Bosne i Hercegovine.

  • Objavljeno u Rukomet

Uspješno završio Ljubuški outdoor festival 2023. [FOTO]

Ovogodišnje 3. po redu izdanje LJOF-a uspješno je danas završilo. Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim se povezuje i revitalizira razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta.

Pretplati se na ovaj RSS feed