Oldtimeri ponovno stižu u ŽZH, u Ljubuškom završnica programa

Oldtimer klub “Ero" organizira 14. Međunarodni susret starodobnih vozila „4 GRADA HERCEGOVINE 2023.“ koji će se održati u nedjelju, 4. lipnja. 

 Okupljanje i prijave sudionika vršit će se u Agroturizmu Marića gaj od 9 do 11 sati, nakon čega će uslijediti obilazak četiri grada/općine u ŽZH. Oldtimeri će se uputiti od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u motelu “Most” bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Kotizacija za svakog vozača iznosi 60,00 KM, a suvozača 40,00 KM (doručak, ručak, večera, piće, zahvalnice i prigodni pokloni).

Vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je oko 80 kilometara. Vozila koja nastupaju moraju biti tehnički ispravna i uredno registrirana. Tijekom održavanja susreta vozi se na vlastitu odgovornost čime se organizator ograđuje od bilo kakva potraživanja ili naknade štete temeljem bilo kojeg eventualnog štetnog događaja, priopćili su organizatori. 

 
index Instagram400x230 youtube