Utorak, 16 Svi 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Knjižnica Ljubuški poziva autore da svojim publikacijama obogate Zavičajnu zbirku

 

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, upućuje poziv svim autorima iz Ljubuškog, odnosno onima koji su usko vezani za isti, da dostave svoje publikacije objavljene u zavičaju, potom publikacije autora iz zavičaja koje su objavljene bilo gdje u svijetu kao i sve što je objavljeno o zavičaju ili njegovim stanovnicima, bez obzira na mjesto objavljivanja.

Na Humcu slavljena misa zahvalnica za maturante

Jučer je u staroj crkvi na Humcu proslavljena sveta misa zahvalnica kojoj su, u zajedništvu sa svojim razrednicima, profesorima, ravnateljima, roditeljima i vjeroučiteljima sudjelovali ljubuški maturanti.

Ljubuški i Troglav na Babovcu odigrali bez golova

Odigrani su svi susreti 23. kola Druge lige FBiH, skupina Jug, ovo kolo subotnjim utakmicama su otvorili NK Kruševo koje je savladalo Grude 3:0, Salko Jazvin je postigao dva gola i Čule 1, za pobjedu domaćeg sastava, dok su Čapljina i jablanička Turbina odigrali miroljubivo, 1:1 (Tomičić i Keskin ).

  • Objavljeno u Nogomet

Proslava patrona župe Vitina

Župa sv. Paškala Bajlonskog u Vitini, nedaleko od Ljubuškog, proslavit će svog nebeskog zaštitnika u ponedjeljak, 17. svibnja 2023. svečanom svetom misom u 18 sati koju predslavi fra Ljubo Kurtović.

Pretplati se na ovaj RSS feed