Četvrtak, 16 Studeni 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

ČOLINA: Najgori momenat za dočekati najslabijeg protivnika

Uoči okršaja s francuskim Chamberyjem se u redovima ljubuškog Izviđača osjetila želja i potencijalna šansa da se napravi nešto više u jednoj utakmici skupine G Europske lige, ali je i 3. kolo ovoga natjecanja proteklo bez iznenađenja.

  • Objavljeno u Rukomet

Poslušajte predstavljanje programa kućne njege – Niste sami

Prošlog tjedna u Vitezu je potpisan ugovor za provedbu „Projekta kućne njege – Niste sami“ čiji je nositelj Centar za socijalni rad Ljubuški, a partneri su Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske i Grad Ljubuški.

Vlada FBiH dodijelila 39 milijuna KM općinama i gradovima za podršku proračunima i (su)financiranje 135 projekata

Vlada Federacije BiH je na jučerašnjoj sjednici u Sarajevu na prijedlog Federalnog ministarstva financija Tonija Kraljevića donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom FBiH za 2023. godinu, u okviru tekućih i kapitalnih transfera drugim nivoima vlasti - županije i općine, u ukupnom iznosu od 39 milijuna KM.

BK Ljubuški organizira biciklističko - rekreativni događaj

Biciklistički klub Ljubuški u suradnji s Uredom za Europske integracije u nedjelju 19. studenog organizira biciklističko- rekreativni događaj pod nazivom "Franciscana" , a koji ima za cilj promociju nove ciklo- turističke ponude u Bosni i Hercegovini.
Pretplati se na ovaj RSS feed