Ponedjeljak, 13 Studeni 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Najava: Sutra obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa

Bliži nam se Svjetski dan dijabetesa – 14. studeni, poručuju iz Udruge dijabetičara Zapadnohercegovačke županije “Ovim putem pozivamo  sve građane naše županije da se u što većem broju odazovu na besplatnu provjeru šećera koje će organizirati na ovaj dan , sad već tradicionalno Udruga dijabetičara u ŽZH „SNAGA“.

Nogometaši Ljubuškog ruše sve pred sobom, pao i Troglav

Nogometaši Ljubuškog nastavljaju s nevjerojatnom pobjedničkom serijom u Drugoj ligi F BiH – skupina Jug. Ostvarili su šestu uzastopnu pobjedu, a ovaj put su pobjedili momčad Troglav iz Livna. Ljubušaci su slavili rezultatom 1:0.

  • Objavljeno u Nogomet

Održan sastanak članova čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški

Na sastanku članova čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški - "Knjiški moljci", koji je upriličen u Društvenom centru u Ljubuškom, pod moderatorstvom učiteljice Natalije Matijašević,
izvršena je rekonstrukcija Saltenovog djela "Bambi", kroz likovne uratke najzanimljivijih dijelova knjige: poruke iz djela koje su utjecale na čitače, kao i kritički osvrt, zašto bi vrijedilo isto pročitati kao i ideje izmjene određenog sadržaja djela.
"Knjiški moljici" su svoje uradke prezentirali te iste ovjekovječili na plakate.

Obavijest o provedbi projekta "Pregledaj - progledaj" u Domu zdravlja Ljubuški

U sklopu Programa rane detekcije slabovidnosti kod djece uzrasta od 4 godine "Pregledaj - progledaj", koji provodi Zavod za javno zdravstvo FBIH u suradnji sa Domom zdravlja Ljubuški, pozivamo sve roditelje djece rođene 2019. godine s područja Ljubuškog, da dovedu svoju djecu na pregled vida u našu zdravstvenu ustanovu.

Žitelji Vojnića dobili javnu rasvjetu

Žitelji Vojnića dobili su javnu rasvjetu. Ovih dana puštena je u rad novopostavljena led rasvjeta duž ove mjesne zajednice čime je završen višemjesečni projekt čiju su realizaciju pomogli Grad Ljubuški i Županija Zapadnohercegovačka.

Pretplati se na ovaj RSS feed