Utorak, 03 Siječanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Ljubuški se oprašta od Massima!

Jeste li znali za povezanost Massima i Ljubuškog, za vezu koju smo godinama imali s ovim glazbenikom.!? O toj vezi ćemo vam sada ispričati.

Novogodišnji praznici: Nije bilo prirodnih i drugih nesreća

Kako se navodi u Dnevnom izvještaju Uprave Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, u proteklim danima, u razdoblju od 31. prosinca prošle, do 3. siječnja ove godine, nije bilo informacija koje se odnose na prirodne ili druge nesreće koje ugrožavaju zdravlje i život ljudi, te materijalnih i kulturnih dobara.

JU "KŠC" Ljubuški: U Knjižnici Ljubuški u 2022. godini upriličeno 65 kulturnih manifestacija

U organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški u 2022. godini, u Knjižnici Ljubuški, upriličeno je impozantnih 65 kulturno-društvenih manifestacija.

„Opravdano se može reći da je naša trajna misija oplemenjivanja kulturnog života na području Grada Ljubuškog bila veoma uspješna.

Predstavljanja knjiga, književne večeri, raznovrsne akcije i natječaji, besplatni tečajevi, predstave, izložbe slika i fotografija, kreativne i edukativne radionice… svatko je zasigurno mogao pronaći ponešto za sebe.

S istim entuzijazmom, kvalitetnim i odgovornim radom nastavljamo i u predstojećoj 2023. godini – što će rezultirati brojnim kulturnim manifestacijama, nadasve na radost ljubitelja pisane riječi i umjetnosti.

Želimo vam čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2023. godinu! “, poručili su iz JU „KŠC“ Ljubuški

Pretplati se na ovaj RSS feed