Pokrenuta platforma MARKET24.Media – Mjesto gdje ste Vi trgovac!

MARKET24.Media, osmišljena je platforma koja bi trebala olakšati povezivanje osoba s ciljem ponude, potražne, razmjene proizvoda i usluga, pripomoći jedni drugima i kao takva nudi jednostavnu i brzu objavu oglasa preko svoje web stranice https://www.market24.media i još puno toga, a više informacija i uputa možete pronaći i preko Facebook stranice MARKET24.Media.

Za početak smo se bazirali na područje Županije Zapadnohercegovačke jer i sami smo nastali na tom području koje je puno poduzetnih osoba koje će znati prepoznati i iskoristiti ono što ćemo ponuditi kroz sam rast platforme, a Vama na razmišljanje i ideje ostavljamo na koji način ćete to znati odraditi.

Nismo tu da konkuriramo niti jednoj sličnoj platformni koja se bavi klasičnim oglasima, tu smo da budemo posebni i ponudimo nešto puno više, nešto što oni nemaju.

Previše planova nećemo otkrivati jer sve ovisi o Vama koji ćete znati iskoristiti MARKET24 u svoju korist i davati nam daljnje smjernice u poboljšanju što kvalitetnijeg razvoja da budemo dio Vaše svakodnevice!

PONUDA/POTRAŽNJA – mogućnost koja Vam daje da svojim sugrađanima ponudite ili se “riješite” nečega na obostranu korist. Bavite se nekim obrtničkim, građevinskim poslom ili poljoprivredom i domaćom proizvodnjom a želite od svoga rada pošteno živjeti, svjesni ste kako mnogi traže Vaše usluge, ponudite se, radite i zarađujte pošteno za svoj trud i rad.

NAJAM – koliko ste puta tražili mogućnost da u svom mjestu prezentirate kako iznajmljujete kuću, stan, poslovni prostor, zemljište ili isto tražite u najam a Vaša ponuda ne dolazi do koga treba?

BESPLATNO DARUJ – situacija je takva da nije svatko u mogućnosti kupovati nešto novo kako bi zamijenio dotrajalo, a Vi ste upravo odradili renovaciju u svom domu, imate nešto što nekome može biti od koristi poput namještaja, odjeće, higijenskih pomagala, i bez da bacite, možda prvo da razmislite kako bi to nekome dobro došlo i uljepšalo na trenutak “surovu realnost”.

PONUDA POSLA – poduzetnik ste i tražite radnike iz svog mjesta, ovo je prilika da bez ikakvih troškova obavite taj poziv i lijepo prezentirate što nudite.

Ovo je samo jedan dio kako bi Vam približili platformu MARKET24.Media koja je isključivo bazirana na obične ljude kako bi predstavili svoj poduzetnički potencijal, i ne sumnjamo kako će to znati iskoristiti!

Mi ćemo biti tu da pripomognemo jer želimo biti ponosni kada uspijete i s Vama dijeliti te dobre i manje dobre trenutke kako ne bi bili sami u ovom svijetu gdje su samo pojedinci “zadovoljni”.

U kratkim crtama predstavili smo se, iako imamo još puno toga reći i pojasniti vezano za MARKET24.Media, a sada prepuštamo Vama da razmislite i vidite na koji način možete iskoristiti što Vam nudimo. Ovo je samo početak jednog dobrog prijateljstva gdje ćemo kroz naredne dane prezentirati brojne prijedloge, odgovore i pomoći da vidite kako od malog početka može nastati nešto veliko.

Krenite u Novu 2023. godinu uspjehom, budite ponosni na sebe, svoj rad, svoj trud, povezivanjem s onima koji dijele iste interese, krenite svojom novom platformom MARKET24.Media!

Mjesto gdje ste Vi trgovac!

 
index Instagram400x230 youtube