Srijeda, 12 Svi 2021 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Cijene stanova rastu, u Hercegovini se traže zemljišta za vikendice

Pad kupovne moći bh. građana i neizvjesnost koju nam je donijela pandemija koronavirusa nisu se značajno odrazili za potražnju za kupnjom stanova diljem BiH. Koji su stanovi najtraženiji, je li se i koliko mijenjala cijena na tržištu nekretnina te tko su najčešći kupci, doznajemo od Edina Batlaka, direktora mostarske agencije za nekretnine Agencyplus, piše Večernji list BiH.  

Novo u ŽZH: Mobilna aplikacija Agropin

U petak, 7. svibnja 2021. godine održan je sastanak ministra gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke Daria Sesara s ravnateljem Federalnog agro-mediteranskog zavoda, Markom Ivankovićem i koordinatorom projekta „Analiza mogućnosti uspostave kratkih lanaca opskrbe hranom i digitalna tržnica“, Perom Mandićem.

Ne odgovarajte na propuštene pozive koji počinju sa brojem 00371

Tijekom dana javilo nam je nekoliko čitatelja koji su dobili poziv sa broja 00371 20 251 975. Navodno je poziv trajao samo sekundu, te su posumnjali kako se radi o pokušaju prevare. Pretragom na google tražilici našli su podatak kako sa broja 00371... već godinama stižu pozivi na mobilne telefone u regiji, a ukoliko isti zovnete ili samo pošaljete sms ostajete bez 15 do 30 dolara. 

Pretplati se na ovaj RSS feed