Meridian najveće kvote na planeti: CHELSEA 1.90, INTER 1.80, ATL. MADRID 1.75!

Meridian je napravio pravu fantaziju za igrače sportske prognoze.

Lige petice su u svom finišu, a Meridian svim igračima nudi apsolutno najveće kvote na planeti. Svaka utakmica je utakmica odluke. Borba za titulu, borba za evropska mjesta, borba za opstanak.

Igrate li najveće kvote na planeti sa najvećim bonusima?

Premier League Engleske danas donosi poseban londonski derbi: CHELSEA – ARSENAL! Domaćin se jednostavno preporodio od kad je Thomas Tuchel zamjenio Frank Lamparda. „Plavci“ su u finalu Lige prvaka. Protivnik im je Manchester City. U finalu prije finala, savladali su ekipu Pepa Gvardiole u subotu, rezultatom 2:1. Trenutno su 4. na tabeli tako, pobjeđuju sve redom, tako da teško ko im može stati na put. Svakako preporuka dana  - CHELSEA „U GLAVU“ – 1.90!

A,Meridian specijalna prilika za sportsku prognozu je POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE.  Pravi ljubitelji adrenalina koji ne žele da trpe više dosadu na poluvremenu, dobijaju i 300 BESPLATNIH SPINOVAza najuzbudljiviju zabavu na poluvremenu!

Seria A, danas nam na reportoaru nudi 8 uzbudljivih mečeva. Najjači okršaj dana je INTER – ROMA. Plavo-crni su prvi na tabeli sa 85 bodova, titulu je sigurno njihova, ali mjesta za opuštanje nema. Roma je na 7. mjestu tabele sa samo 58 , praktično je nemoguće da će izboriti mjesta u Ligi prvaka, ali jako teško čak i u Ligi Europe. Svakako će novi trener Rome od naredne sezone José Mourinho, imati pune ruke posla. Lukaku je inspirisan kao i uvijek, tako da je danas igra na najveću kvotu na planeti na INTER – 1.80, pun pogodak!

Tekme Seria A, koje definitivno treba ispratiti su:

  • Atalanta – Benevento
  • Lazio – Parma
  • Sassuolo – Juventus

La Liga ove sezone jedna je od najuzbuljivih ikada. Atl. Madrid je na prvom mjestu sa 77 bodova, Barsa 76 i Real Madrid 75, a Sevilla na 4. mjestu vreba šansu sa 71. bodom. Barca i Atletico su za vikend igrali 0:0, tako da je Real Madrid dobio šansu da preuzme prvo mjesto. Kiks i remi protiv Seville ( 2:2 ), spriječio ih je da idu na prvo mjesto, tako da Atl. Madrid danas ima fenomenalnu priliku da pobjedom učvrsti titulu ove sezone: ATL. MADRID – 1.75!

BetBuilder danas pruža realno najbolju priliku za tipovanje najvećih kvota na planeti:

  • Velež – Željezničar
  • Sevilla – Valencia
  • Schalke – Hertha

Meridian – najveće kvote na planeti!