Utorak, 30 Ožujak 2021 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Novalić: Cjepiva su i stvar geopolitike

Federalni premijer Fadil Novalić, govoreći o nabavci cjepiva u FBiH, u obraćanju zastupnicima na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Federalnog parlamenta, izjavio je da se na tome radi danonoćno, od 25. veljače da njemu nije problem raditi, gotovo 24 sata dnevno ako treba, ali da i laici mogu vidjeti da veleprometnici 'ne igraju dok roba ne postane komercijalna'.

Nova cijena testiranja na Covid-19 u Federaciji BiH

Na osnovu člana 104. stav 1. alineja Zakona o zdravstvenom osiguranju („Službene novine Federacije BiH“, br. 30/97, 07/02, 70/08 i 48/11) i člana 12. Statuta Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH“, broj: 69/05), na sjednici održanoj 30.03.2021. godine, Upravni odbor Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH donio je Odluku o izmjeni i dopuni Tarife zdravstvenih usluga u Federaciji BiH.  

Nevenko Barbarić u Saboru RH o braniteljima te političkoj situaciji Hrvata u BiH

Hrvatski saborski zastupnik iz 11. izborne jedinice Nevenko Barbarić je u saborskoj raspravi na temu izmjena i dopuna Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji istaknuo kako podržava izmjene koje se tiču prava pripadnika Hrvatskog vijeća obrane, jer se istima ubrzava procedura i otklanjaju određene nejasnoće u provedbi Zakona.

Pretplati se na ovaj RSS feed