MERIDIAN – NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: RUSIJA 2.05, SRBIJA 1.60! +POKLON 30 KM

Nogomet reprezentacija ponovo je zapalio navijače širom Europe.

Navijanje je naravno uvijek interesantnije, kad si dio igre. Zato je Meridian obezbjedio svim pravim nogometnim navijačima i tipsterima, zagarantirano najveće kvote na planeti, s dodatnim poklonima.

Sve što treba da uradiš da preuzmeš POKLON OD 30 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE, jeste samo par klikova za registraciju na meridianbet.ba. Pored BESPLATNE SPORTSKE PROGNOZE, čeka te 300 BESPLATNIH SPINOVA, za najuzbudljiviju zabavu na poluvremenu, naravno na Meridian Online Kazinu.

AZERBAJDŽAN – SRBIJA

Tekma se igra od 18h. Na „Olympic“ stadionu u Bakuu. Srbija je trenutno vodeća u grupi A, sa istim brojem bodova ( 4 boda ), kao drugoplasirani Portugal. Bolju gol razliku ( 5:4) napravili su u dvije tekme. Pobjedom od 3:2 protiv Irske i neriješenim rezultatom protiv Portugala 2:2. Obje tekme su dokazale, da ekipa Dragana Stojkovića Piksija ponovo ima ideju i cilj u igri, da uvijek ide na gol. Mitrović je rekordom dokazao da zaslužuje šansu da igra, jer u dvije tekme je zabio 3 „komada“, tako da Mitrogol sigurno ovu tekmu ide sa planom da „dere mreže“. Fenomenalna je ovo prilika da se Srbija učvrsti na prvom mjestu, ali pobjeda sa dobrom gol razlikom je neophodna, jer Portugal igra sa Luksemburgom, gdje se sigurno očekuje pobjeda CR7 i ekipe. Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Srbije – 1.60!

SLOVAČKA – RUSIJA

Rusija je sa dvije pobjede vodeća u grupi H. Na dva meča pobjedili su Maltu ( 3:1 ) i Sloveniju ( 2:1 ), dok je ekipa Slovačke remizirala sa Ciprom i Maltom. Obje tekme su bile pravo mjerilo dokaza da ekipe Slovačke, ove sezone nema igru u svojim nogama, tako da ovo gostovanje Rusija, sigurno neće propusiti da upiše tri boda, te da se sa 9 bodova, osamostali na prvom mjestu tabele. Ono što svaki pravi tipster sigurno neće propustiti jeste Meridian – najveća kvota na planeti za pobjedu Rusije: 2.05!

Bitna stvar koja se mora znati, jeste da je Meridian kuća najvećih bonusa, „bustovala“ sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom sa 20% BONUSA!

Ove tekme imaju najveću kvotu na planeti:

  • Belgija – Bjelorusija
  • Crna Gora – Norveška
  • Hrvatska – Malta
  • Vels – Češka

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama