Četvrtak, 21 Listopad 2021 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Rogić: Urod bi mogao biti 30 posto manji nego lani

Počela je berba maslina u Hercegovini. U Hrvatskoj se prakticira da početak bude na blagdan sv. Luke evanđelista, koji pada na 18. listopada, pa se ta praksa postupno prihvaća i među novopečenim maslinarima u Hercegovini koji su se maslinarstvom počeli baviti desetak godina nakon prošloga rata, piše Večernji list BiH.

Poziv roditeljima na ostvarivanje prava na subvenciju troškova prijevoza učenika

Temeljem članka 3. stavak (2) Odluke o subvencioniranju troškova prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola za školsku 2021./2022. godinu, broj: 01-02-2516/21 od 30. rujna 2021. godine, u školskoj 2021./2022. godini, Grad Ljubuški će subvencionirati troškove prijevoza u iznosu od 50% mjesečne karte učenicima koji imaju prebivalište na području Grada Ljubuškog i pohađaju srednje škole na području općina/gradova: Grude, Čitluk, Mostar i Čapljina, a postoji organiziran prijevoz za tu relaciju.

Evo kada nastupa Hercegovka na Zvezdama Granda

Početkom listopada širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez potvrdila je da će se natjecati u novoj sezoni srbijanskog showa Zvezde Granda, a sada je poznat i datum emitiranja njezinog nastupa.

  • Objavljeno u Glazba
Pretplati se na ovaj RSS feed