Mandić, Hrstić i Ereš ostali ponovno bez trenera

Veselin Vujović više nije trener PPD-a Zagreb!

- Zbog osobnih razloga odstupio je s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu - objavio je hrvatski prvak na svojim službenim kanalima.

Vujovićeva je odluka stigla tek tri dana nakon što se vratio u hrvatsku metropolu i održao prvi zajednički trening s ekipom nakon korona-pauze koju je proveo u Šapcu.

Ništa, dakle, nije upućivalo na ovakav rasplet. U rujnu je drugi put došao na Zagrebovu klupu na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine. Potpisao je trogodišnji ugovor naslijedivši Branka Tamšea makar posao nije bio u planu zbog izborničke uloge u Sloveniji koju je kasnije i ostavio silom drugih prilika.

- Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Moram priznati da su iz Slovenskog rukometnog saveza dobro prihvatili moj pristanak na poziv Zagreba - govorio je Vujović na drugom dolasku u Zagreb.

Dok ga nije bilo, njegovi su pomoćnici odrađivali posao sa zagrebašima, koje će u novu sezonu povesti novi trener iako ta potraga u Zagrebu nije bila u planu.

- Kondicijski trener držao ih je na zadovoljavajućoj fizičkoj razini, no sad ćemo polako uvoditi specifične rukometne vježbe s loptom. Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dopustiti naše normalne treninge - govorio je prije nekoliko dana crnogorski trener.

 
index Instagram400x230 youtube