Uz Ljubušanku Gruđanke ne moraju brinuti o budućnosti

Istaknuto Uz Ljubušanku Gruđanke ne moraju brinuti o budućnosti

Nikolina Brnada vratarka je HRK Grude već četiri godine, a tek joj je 16 godina što znači da klub za svoju mrežu ne mora brinuti ni u budućnosti, piše portal Grude.com.

Nikolina je govorila o klubu u kojem godinama osvaja trofeje.

- Da, već sam 4 godine u Grudama. O klubu i igračicama imam samo riječi hvale. Klub nam omogućuje najbolje uvjete za sve što nam je potrebno da nastavimo s uspješnim igrama. Atmosfera u ekipi je odlična, a sve cure uvijek su spremne međusobno pomoći. Uz njih, tu je i trenerica koja je također uvijek spremna pomoći i naučiti nas puno toga - kazala je Nikolina.

Svaki dan je praktički na relaciji od Ljubuškog do Gruda.

- Dnevno treninzima posvećujem 3 do 4 sata. Skoro svaki dan dolazim iz Ljubuškog u Grude, na treninge i utakmice. Također iako puno vremena potrošim na treninge, stignem obaviti i sve ostale obaveze što se tiče škole i učenja - rekla je vratarka kojoj je rukometni uzor od malena Thierry Omeyer, legendarni francuski golman.

Istaknula je da vjeruje da su HRK Grude i dalje prvi favorit za osvajanje naslova prvaka.

- U odnosu na jesenski dio ostali smo bez najbolje igračice i ekipa je dosta pomlađena. Međutim, svi dosta radimo na treninzima, dobro odrađujemo i pripremne treninge, a brzo nam počinje i liga i odigravanje Kupa BiH. Kažem, iako većinu ekipe čine jako mlade igračice vjerujem da smo i dalje favoritkinje i da će pehar prvaka Bih po šesti put doći u Grude - zaključila je Ljubušanka Nikolina Brnada za Grude.com.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 03 Veljača 2020 09:03
 
index Instagram400x230 youtube