Do kraja tjedna 'laganica', u subotu Nijemačka, pa furija

Još se ne zna satnica hrvatskih utakmica jer vrijeme se prilagođava domaćinima, a Austrija još može završiti prva, druga, ali i treća. No, zna se da Hrvatska utakmice drugoga kruga u Beču igra u četvrtak, subotu, ponedjeljak i srijedu.

Srbija će na kraju, kao što smo se i nadali, biti tek revijalna predstava. Jer Hrvatska, sigurno je, ide u drugi krug rukometnog Eura i prenosi dva boda.

Sele se "kauboji" sada u Beč, gdje će igrati susrete drugoga kruga. Suparnici su Njemačka, Španjolska, te dvije reprezentacije iz trokuta Austrija, Češka, Sjeverna Makedonija.

E, baš zbog toga ne zna se kad će točno i protiv koga igrati Hrvatska.

Naime, susrete drugoga kruga naši će igrati u četvrtak, subotu, te idući tjedan u ponedjeljak i srijedu. I zna se da je prvi protivnik pobjednika one lakše skupine, Austrijanci, Česi ili Makedonci. Samo se ne zna satnica, jer ona se prilagođava domaćinu, a ne zna se na kojem će mjestu završiti Austrijanci.

A idući tjedan kreće zapravo ono pravo, okršaji s najjačima! U subotu Njemačka, koja je u derbiju te skupine izgubila od Španjolaca 33-26, pa u srijedu u zadnjem kolu obračun sa Španjolcima.

 
index Instagram400x230 youtube