Kadeti BiH slavili u posljednjem susretu u Skopju, Ivano Pavlović precizan pet puta

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine koja je proteklih dana nastupala na Međunarodnom rukometnom turniru u Skopju, slavila je večeras sigurnu pobjedu u svom četvrtom susretu na ovom turniru.

Večeras je naša selekcija snage odmjerila sa prvim timom kadetske reprezentacije Makedonije, te je upisala uvjerljivu pobjedu rezultatom 32:38 (16:21). Napominjemo, da je domaćin, reprezentacija Makedonije nastupala sa dvije postave.

U večerašnjem susretu naši kadeti bili su bolji nakon prvog poluvremena, i imali su prednost od četiri gola razlike. Do kraja susreta uspjeli smo sačuvati stečenu prednost i na kraju slaviti sa velkih 32:38.

Naša selekcija u protekla dva dana odigrala je četiri susreta, sa selekcijama Srbije, Bugarske i dva susreta sa selekcijama Makedonije. Upisali smo dvije pobjede i dva poraza.

Protiv selekcije Srbije na otvaranju turnira upisali smo prvi poraz. To je bila prva službena utakmica za ove momke, te nas je loš start koštao poraza. U današnjem porazu od drugog tima Makedonije, imali smo rezultatsku prednost tijekom cijelog susreta, ali na kraju, ipak domaćini slave sa minimalnim golom prednosti 28:29.

Jamaković s osam i Ivano Pavlović s pet pogodaka su predvodili BiH, a kod domaćina Gjorgovski je bio najbolji s šest pogodaka.

Ako uzmemo u obzir da su ovi dječaci okupljeni po prvi put u nekoliko posljednjih godina, te da su im ove utakmice prvi zajednički susreti, onda rezultat i nije toliko loš.

Izabranici Tonija Čoline su, kada se sve ukupno sabere, odradili tri ili četiri treninga na dva dvodnevna okupljanja u Zavidovićima i Bugojnu, nakon čega su otputovali u Skopje.

 
index Instagram400x230 youtube