Izviđač u „laganici“ uvjerljiv protiv Hercegovine

Rukometaši Izviđača „s pola“ snage uvjerljivo su slavili protiv Hercegovine iz Nevesinja u zaostaloj utakmici 3.kola BH Telecom Premier lige 39:23 (21:10).

Gosti iz Nevesinja nisu bili dorastao protivnik skautima koji su unatoč hladnoj dvorani smogli snage riješiti utakmicu već u prvih trideset minuta. Jedna zanimljivost iz prvih desetak minuta bila je da su domaćini vodili 6:3, a vratar gostiju Mihajlo Vujadinović imao je šest obrana.
Kako je vrijeme odmicalo prednost Izviđača je konstantno rasla, pa je ulaskom u posljednjih deset minuta bilo plus devet (14:5 u 19 minuti), a na odmor se otišlo pri rezultatu 21:10.

rukomet_2.jpg

Nastavak susreta trebalo je „odraditi“ jer se ništa bitno nije moglo promijenit. Nakon nešto izjednačenije igre u prvih sedam-osam minuta nastavka kad se igralo gol za gol, skauti su ponovo stisnuli i na kraju slavili uvjerljivo sa šesnaest golova razlike.

Kod Izviđača je Ivano Pavlović zabio 6 golova, Diano Ćeško 5, a krila Edvin Đelilović i Luka Bubalo po 4. Aldin Alihodžić imao je 8 obrana. Kod Hercegovine Edin Bašić zabio je 6, Đorđe Babić 5, a Nemanja Ivanović 4 gola. Vratar Mihajlo Vujadinović imao je 12 obrana.

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 01 Veljača 2024 09:00
 
index Instagram400x230 youtube