Ivan Lovrić: Nisam mogao odbiti poziv u pomoć meni najdražeg kluba

Rukometašice Izviđača se daleko, od domaće i ine rukometne javnosti, pod budnim okom novog/starog trenera Ivana Lovrića, pripremaju za nastavak natjecanja u Premijer ligi za rukometašice.

Vrijedno se radi svakim danom u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, a o povratku u Izviđač i ambicijama u nastavku prvenstva Ivan Lovrić kaže:

Poziv najdaražeg kluba se ne odbija

"Nisam mogao odbiti poziv u pomoć meni najdražeg kluba. Drago mi je što sam opet tu, radujem se svakom treningu ali i utakmicama koje će uskoro krenuti. U teškoj smo situaciji ali postoji realna šansa da se spasimo. U realizaciji smo dovođenja nekoliko kvalitetnih pojačanja i ako uspijemo onda ćemo se još više približiti tom konačnom cilju, o tome nešto kasnije. Nisam čarobnjak ali obećavam svima da za klub dati sve što imam i da ćemo promijeniti energiju ali i igru, bit ćemo puno opasniji i nikome neće biti lako s nama".

Pojačanje u stručnom stožeru

"Trenutno smo se pojačali u stručnom stožeru, što mi je bilo jako važno jer me čeka težak posao. Za pomoćnika ću imati vrhunskog trenera Edina Hadžiabdića koji će mi sigurno pomoći da pohvatam sve što sam propustio dok me nije bilo", ističe trofejni trener kluba.

IMG-20240124-WA0013.jpg

Poziv koji se ne odbija

"Velika čast i zadovoljstvo je bit dio struke u ŽRK Izviđač. Nadam se ću svojim znanjem dobrinjeti ostvarivanju cilja, a to je opstanak u društvu najboljih. Sve ide po planu i uz ovih par pojačanja mislim da će Izviđač biti preporođen i neprepoznatljiv u odnosu na prvi dio prvenstva", rekao je Edin Hadžiabdić.

Rukometašice Izviđača, nakon prvog dijela natjecanja nalaze se na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, i imaju samo dva osvojena boda na svom kontu.

IMG-20240124-WA0012.jpg

Natjecanje u Premijer ligi za rukometašice nastavlja se 10. veljače 2024. godine kada rukometašice iz Ljubuškog gostuju u Hadžićima.

 
index Instagram400x230 youtube